Image
Top
Menu

Over ons | Reclamebureau We Are in Haarlem

We Are werkt sinds 2006 met passie aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. We Are is gevestigd in Haarlem, maar heeft inmiddels een uitgebreide klantenkring door heel Nederland. We werken graag in samenwerking met de opdrachtgever aan het eindproduct voor het beste resultaat! Wij komen vrijblijvend bij je langs om al je wensen te bespreken. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van het bedrijf en jouw wensen.

DOELSTELLINGEN

De start van de samenwerking begint met het vaststellen van de doelstellingen die jij en/of het bedrijf nastreeft. Tijdens een eerste afspraak bespreken wij de wensen en geven we advies over design en realisatie.

PRESENTATIE

We Are besteedt veel tijd aan een verzorgde presentatie. Wij presenteren de concepten, ontwerpen en plannen graag persoonlijk aan de opdrachtgever. Na de keuze voor een bepaald concept of ontwerp werken wij het uit. Natuurlijk geven wij nog de gelegenheid tot het geven van correcties.

EINDPRODUCT

Na definitief akkoord wordt het eindproduct opgeleverd. De site wordt online geplaatst en/of het promotiemateriaal wordt naar de drukker verzonden.

CONTACT

Wil jij graag een website? of een design voor een huisstijl of andere media-uitingen? Neem contact op!